Rabu, 17 Oktober 2012

Hunting.... (Surf Crate TH 2012 wave!)



Asalamualaikum, hari ni pla nak update pasal Hotwheels lagi. aku memang setiap minggu HUNTING hotwheels yang aku minat. selagi belum lengkap, selagi tu HUNTING. namun HUNTING itulah satu perkara yang seronok. nikmatilah HUNTING itu kerana itu merupakan HOBI yang baik. namun, di akhir bulan september lalu, wave SURF CRATE treasure hunt melanda...TH 13/15 ni ada di mana2 lubuk. hairan la juga kan.. TH selalunya bukan mcm 2.. ce tgo ni, ada lg gmbr len tp mlz nak upload..

















gambar kat bawah ni pula, masa aku beli HW sekali dgn barang2 Pameran Seni yang aku ngn kwn2 aku buat..hampr sama je warna HW tu dgn brang yang aku beli ni. dah la HW tu warna hijau, carded pun warna hijau, brang2 aku beli pun warna hijau, lapis tilam nun pun warna hijau, semua warna hijau..EVERGREEN la lau mcm 2..haha..
pendek kata, wave surf crate ni cukup untuk semua orang yang ingin memiliki Treasur Hunt (TH)

Isnin, 24 September 2012

May Special HW Hunting




masa ni, aku hunting secara tak sengaja.. mula-mula nak beli barang, kebetulan pula nampak kelompok2 HW yang baru sampai. jadi, HUNTING la jika masih ada peluang..Lucky, terjumpa pula Treasure Hunt model 2/15 ducati...apa lagi, aku pun terus angkat la..lokasi aku jumpa T-Hunt ni kat Giant,papar Sabah..
better luck next time! InsyaAllah..:-)

ni dia gambar green card ducati 2012

Khamis, 20 September 2012

may 2012 hunting

siapa tahu model ni?  model ni merupakan model Treasure Hunt 2012 (limited edition). aku jumpa kat miri, sarawak.. ni moedl TH 2012 aku...41 Willys, 1/15 TH 2012...warna emas..classic but still rare hotwheels because it limited..:-)

Rabu, 15 Februari 2012

First Hunting 2012 HW

Asalamualaikum....
dah lama sy x masuk blog sy ni...maaf lah sy lupa password...ramai yg ternanti2 model HW 2012 kuar....namun, ianya sudahpun keluar model prima model 1 hingga 5.....ni diantara model yang saya beli di Miri, sarawak....

model pertama saya pada tahun 2012.....waiting n hunting new stock.....

Popular Posts