Selasa, 5 Mac 2013

Penggambaran 62 Corvette ($TH 2013) Photoshoot

Assalamualaikum dan salam 1 Malaysia,
Entri pada hari ini adalah berkaitan dengan beberapa penggambaran Super Treasure Hunt 2013. Bagi yang belum tahu, 62 Corvette merupakan $uper Trea$ure Hunt ke-9 pada tahun ini. Model ini mula dikeluarkan secara rasmi pada febuari-mac pada tahun ini. Di bawah merupakan sedikit diskripsi $TH ini :


Nama : 62 Corvette 
Tahun Pengeluaran : 2013
Warna : Biru kilat (atas badan bergaris dua putih)
warna (regular) : biru muda pudar (tiada 2 garis atas badan)
Pengkelasan : HW Showroom

Sekarang, saya akan memeberi sedikit penerangan melalui gambar-gambar 62 Corvette ini,


Gambar diatas menunjjukan $TH Corvette 2013 dalam Kad dan diluar kad(loose). kelihatan warna kereta berwarna biru berkilat, tayar getah berkilat.

Di sebelah pula gamber dimana 62 Corvette dalam card dan loose dari sudut sisi.Gambar di sebelah merupakan gambar bawah 62 Corvette, dimana lapisan bawah diperbuat daripada plastik, bewarna perak kilat.Gambar ini pula menunjukkan bahagian belakang model. kelihartan garis putih sehingga ke belakang dan lapisana bawah begitu ketara bewarna perak.


Gambar "close up" model ini. kelihatan hiasan dalaman bewarna hitam,dan cermin model tidak bewarna.Bahagian hadapan model. kelihatan bonet berkilat serta lampu," skirt" kereta bewarna perak.
Gambar dari sudut dua perspektif, kiri dan kanan model.

Gambar dibawah merupakan model loose diatas kad.Sekian itu sahaja yang saya ingin tunjukkan beberapa gambar serta maklumat 62 Corvette $TH. sementara $TH masih hangat di pasaran walaupun sukar dicari, carilah peluang untuk mendapatkanya di pasaran. Selamat memburukereta Kecil! :-D

Popular Posts