Isnin, 24 September 2012

May Special HW Hunting




masa ni, aku hunting secara tak sengaja.. mula-mula nak beli barang, kebetulan pula nampak kelompok2 HW yang baru sampai. jadi, HUNTING la jika masih ada peluang..Lucky, terjumpa pula Treasure Hunt model 2/15 ducati...apa lagi, aku pun terus angkat la..lokasi aku jumpa T-Hunt ni kat Giant,papar Sabah..
better luck next time! InsyaAllah..:-)

ni dia gambar green card ducati 2012

Khamis, 20 September 2012

may 2012 hunting

siapa tahu model ni?  model ni merupakan model Treasure Hunt 2012 (limited edition). aku jumpa kat miri, sarawak.. ni moedl TH 2012 aku...41 Willys, 1/15 TH 2012...warna emas..classic but still rare hotwheels because it limited..:-)

Popular Posts