Isnin, 18 Mac 2013

Ciri-Ciri Hotwheels Super Treasure Hunt 2013 '69 Camaro

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia,

Entri pada hari ini akan menerangkan beberapa ciri $iper Trea$ure Hunt ke-11 iaitu 69 Camaro. Model ini akan keluar dalam lingkungan julai-september 2013 termasuk model regular. Di bawah merupakan beberapa penerangan tentang model ini dalam bentuk loose mahupun carded.


Nama : '69 Camaro
Tahun keluaran : 2013
Tahun pertama keluaran : 2006
klasifikasi : HW Showroom
Warna : merah gelap (maron)
Warna model regular : merah
Tampo : garis putih pada bonet dan tepi model,logo TH,Tayar Getah.
Tampo regluar :garis pada bahagian tepi sahaja.


Gambar di bawah merupakan sedikit koleksi gambar model ini.

Gambar di sebelah merupakan gambar model loose dimana kelihatan warna merah gelap berkilat, serta rim tayar berkilau.Pandangan depan model dalam keadaan loose dan carded.


Ini pula pandangan belakang, boleh diubahsuai (custom) pada bahagian lampu model jika berminat.Bahagian bawah. Tapak model diperbuat daripada plastik bewarna hitam, tercatat nombor siri serta tahun pertama keluaran.


Gambar "close-up" menunjjukan logo TH yang terletak pada bahagian tepi belakang model.Close-up yang berfokuskan pada interior model. menarik kerana bewarna putih yang boleh diubahsuai bagi penggemar "custom car".

Setakat itu sahaja entri pada hari ini. diharap anda dapat mengetahui sserba sedikit mengenai $TH pada kali ini. selamat memburu kereta kecil! :-D

Popular Posts