Rabu, 17 Oktober 2012

Hunting.... (Surf Crate TH 2012 wave!)



Asalamualaikum, hari ni pla nak update pasal Hotwheels lagi. aku memang setiap minggu HUNTING hotwheels yang aku minat. selagi belum lengkap, selagi tu HUNTING. namun HUNTING itulah satu perkara yang seronok. nikmatilah HUNTING itu kerana itu merupakan HOBI yang baik. namun, di akhir bulan september lalu, wave SURF CRATE treasure hunt melanda...TH 13/15 ni ada di mana2 lubuk. hairan la juga kan.. TH selalunya bukan mcm 2.. ce tgo ni, ada lg gmbr len tp mlz nak upload..

















gambar kat bawah ni pula, masa aku beli HW sekali dgn barang2 Pameran Seni yang aku ngn kwn2 aku buat..hampr sama je warna HW tu dgn brang yang aku beli ni. dah la HW tu warna hijau, carded pun warna hijau, brang2 aku beli pun warna hijau, lapis tilam nun pun warna hijau, semua warna hijau..EVERGREEN la lau mcm 2..haha..
pendek kata, wave surf crate ni cukup untuk semua orang yang ingin memiliki Treasur Hunt (TH)

Popular Posts